Assortiment

ONS ASSORTIMENT

“voor de betere buitenbeleving”

Als officiële dealer van gerenommeerde merken bieden we het betere buitenleven. Producten met een meerwaarde in elke tuin. Van uniek, stijlvol, robuust, elegant, geraffineerd tot outdoor cooking, het is allemaal te vinden in ons assortiment.

Met onze outdoor beleving heeft iedereen een match.

Ofyr

OFYR is ontworpen om het koken te transformeren van een eenzame, naar een gedeelde activiteit. Een gevoel van verbondenheid. De OFYR is bijzonder door de unieke eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design. Daarnaast heeft OFYR een assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledige outdoor beleving

Adezz

ADEZZ is een vooraanstaand producent van hoogwaardige tuinproducten. Deze producten zullen een meerwaarde zijn in elke tuin. In de eigen fabriek van ADEZZ kunnen ze producten maken met de materialen hardhout, polyester, cortenstaal, aluminium en polymeerbeton. ADEZZ streeft continu naar topkwaliteit. Daarnaast houden ze zich bezig met de laatste trends en de ontwikkeling van nieuwe modellen.

FORNO

De outdoor beleving met vuur, buitenhaarden, vuurschalen & houtopslagen.

One To Sit

Meubels zowel prachtig als comfortabel, met een luxe en rustgevende uitstraling. Gemaakt van nieuwen, verschillende materialen. Uitnodigend om te genieten van de buitenruimte. Huiskamers lopen vloeiend over in de buitenruimte, de tuin, het terras of het zwembad. Dit is de filosofie van One to Sit. Een collectie van binnen- en buitenmeubels van puur Nederlands vakmanschap.

Heatsail

Geniet dagelijks van de momenten dat je buiten bent samen met familie en vrienden, zelfs als het buiten kouder wordt. Waardeer de ervaring, de plek en de momenten die buiten gecreëerd worden. Zelfs als je niet buiten bent, is de DOME een geweldige blikvanger op je terras.

Jardinico

Laat je inspireren voor de buitenruimte van je dromen. Een plek waar je samenkomt en geniet van momenten met vrienden en familie.

Een parasol als finishing touch voor elke buitenruimte.