Assortiment

ONS ASSORTIMENT

“voor de betere buitenbeleving”

Als officiële dealer van gerenommeerde merken bieden we het betere buitenleven. Producten met een meerwaarde in elke tuin. Van uniek, stijlvol, robuust, elegant, geraffineerd tot outdoor cooking, het is allemaal te vinden in ons assortiment.

Met onze outdoor beleving heeft iedereen een match.

OFYR

OFYR is ontworpen om het koken te transformeren van een eenzame, naar een gedeelde activiteit. Een gevoel van verbondenheid. De OFYR is bijzonder door de unieke eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design. Daarnaast heeft OFYR een assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledige outdoor beleving

ADEZZ

ADEZZ is een vooraanstaand producent van hoogwaardige tuinproducten. Deze producten zullen een meerwaarde zijn in elke tuin. In de eigen fabriek van ADEZZ kunnen ze producten maken met de materialen hardhout, polyester, cortenstaal, aluminium en polymeerbeton. ADEZZ streeft continu naar topkwaliteit. Daarnaast houden ze zich bezig met de laatste trends en de ontwikkeling van nieuwe modellen.