Workshops

Wat is er leuker en gezelliger dan heerlijk buiten koken met familie en vrienden? Genieten in goed gezelschap van meerdere gangen, steeds weer andere technieken uitproberen en stapje voor stapje verder gaan met uw culinaire ontdekkingstocht.

Om uw basistechnieken verder onder de knie te krijgen en de mogelijkheden van koken op de OFYR/Bastard ten volle te benutten en daarbij ook een gezellige middag/avond te hebben, bieden wij kookworkshops aan. Onder leiding van een professionele kok leert u de fijne kneepjes van het koken en grillen op de OFYR en Bastard. Na de workshop kijkt u ongetwijfeld terug op een gezellige en leerzame middag/avond en bent u weer verder in uw culinaire ontdekkingsreis!

Wat houdt een workshop in?

  • uitleg basistechnieken van de OFYR en Bastard
  • Bereiding van diverse gerechten
  • Tips en Tricks
  • Lekker eten met een wijntje, biertje of fris

De workshop duurt ongeveer 4 uur. De kosten voor de workshop inclusief eten en drinken bedragen €75,00 per persoon.

Mocht je na de workshop overtuigd zijn dan krijg je bij de aanschaf van een OFYR het bedrag van de OFYR workshop retour.

Wilt u een gezellige middag/avond beleven met een workshop? Informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare data. Heeft u nog andere vragen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bel 06-23679920 of mail info@dekleinstezaligheid.nl