Over ons

MEAT & GREET

Ontdek onze bezieling en broederschap! Eén vonk is al voldoende om je buitenhart te verwarmen. Met de voetjes in de aarde zijn we gewoon onszelf. ‘Goed geworteld’ noemen ze dat. We worden enthousiast van het ultieme buitenwonen. We delen daarom vurig ons verhaal.

Van huis uit zijn we opgevoed met onze passie voor buiten. Als je bent opgegroeid op het Hoveniersbedrijf van je ouders adem je dat buitenleven. We komen zelf uit een dorp, Hulsel, één van de acht Kempische Zaligheden. En laat nu dát mooie dorp juist de kleinste zaligheid zijn. In De Kleinste Zaligheid komt alles samen. Bezieling zit ons van nature in het bloed.

Kwaliteit voor elkaar

In ónze kern brengen we mensen samen. We ontmoeten elkaar. We verbinden. Dat doen we samen, met ónze producten en met andere professionals. Mensen die, net als wij, voeling en verstand hebben van kwaliteit. Zo bieden we telkens de betere buitenbeleving, ongeacht het seizoen. En we faciliteren. Onze producten zijn namelijk ook te huur.

Puur met vuur

Als official dealer van gerenommeerde merken bieden we het betere buitenleven. Ons best bewaarde geheim? Kleinschaligheid. Dat gaat rond als een vuurtje. We werken daarbij op grote schaal met elementen uit de natuur. Zo genieten we van saamhorigheid en vuur. Beleef daarom ook eens een van onze outdoor workshops.

Chill & grill

We houden daar bovenop van lekker eten en genieten. Op zijn tijd een natje en een droogje dus. En vooral een goed stuk vlees. Puur en authentiek. Met oog voor de natuur en dankbaarheid voor de streek. Onze filosofie leent zich uitermate voor een meat & greet en voor een chill & grill. Zo serveren we met smaak de kracht van buiten.

showroom

Ook in onze showroom staan wij voor u klaar om u te voorzien van een goed advies. Hou onze facebook pagina in de gaten voor de openingstijden van onze showroom, of maak telefonisch een afspraak. Het adres van de showroom is op de Zwartakkers 7, 5531 PB Bladel. 

Enjoy!

Rik