OFYR huren

OFYR huren

Wilt u zelf ervaren hoe fantastisch buiten koken op de OFYR kan zijn? Heeft u een bijzondere gelegenheid waarbij u graag een OFYR zou willen gebruiken?

Niet alleen is vlees, vis en groenten, op de Ofyr bereid, erg lekker, misschien nog fijner is dat de OFYR mensen samenbrengt, letterlijk rond het vuur!

Bij De Kleinste Zaligheid kunt u een OFYR huren, compleet met de nodige accessoires.

OFYR huren voor horeca

De OFYR is ook een ideale outdoor catering oplossing voor horeca gelegenheden en catering bedrijven. De OFYR biedt een nieuwe manier van koken en maakt gelegenheden extra “warm” en gezellig en is te gebruiken voor grotere groepen of voor uitgebreidere culinaire mogelijkheden.

Wilt u een OFYR huren? Neem contact met ons op!

Een OFYR is bij ons te huur voor €100,- excl. BTW per dag inclusief 2 woodbags met een inhoud van 16 kg hout. Hierbij leveren wij ook een grill, handschoenen, oliekannetje en spatel. Meerprijs voor elke dag dat u de OFYR langer huurt is €35,00. Wij vragen een borg van €50,00 voor het huren van een OFYR inclusief accessoires.

De kleinste Zaligheid brengt de OFYR op locatie en wordt ook weer opgehaald. Levering in Hulsel en tot 10 km daarbuiten, is inbegrepen in de huurprijs. Buiten deze cirkel rekenen wij €0,50 per kilometer. Schoonmaken van de OFYR doen wij zelf. Kosten die wij hiervoor bereken zijn €15,00.

Besluit u na het huren van een OFYR, een OFYR te kopen, dan trekken wij de huursom van de koopsom af.